Toimitila, Klondyke-talo, Kumitehtaankatu 5, 04260, Kerava

Keravan historiallisessa Klondyke-talossa Savion rautatieaseman läheisyydessä on vuokrattavana runsaasti erilaisia ja eri kokoisia heti vapaina olevia toimisto-, esittely-, työ-, tuotanto- ja varastotiloja 20-700 m2 monenlaisiin käyttötarkoituksiin yksittäisistä tiloista erikokoisiin kokonaisuuksiin räätälöityinä.

Pääaulassa on lounasravintola ja alueella on pysäköintitilaa.

Talossa toimii useita kymmeniä eri alojen eri kokoisia yrityksiä ja se tuo mukanaan synergiaa ja myös luonnollisia in-house liiketoimintamahdollisuuksia.

Toimistotiloissa on hyvälaatuinen internetyhteysvalmius.

Vuokralaisten käytettävissä on 3 km:n päässä Keravan keskustassa jo 43 vuoden kokemuksellaan toimiva Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, kansainvälistymis-, asianajo- ja tilitoimistopalveluita.

Tilojen runsaasta määrästä, erilaisesta koosta ja niiden rakennuksen eri osissa sijainnin johdosta esittelemme teille mielellämme tarkoitukseenne sopivia tiloja pohjapiirroksin ja paikan päällä esitellen.

Odotamme yhteydenottoanne 0400 351 362 ja sovimme kanssanne esittelystä.

Tarjolla on monipuolisia ja hinnaltaan kilpailukykyisiä tilavaihtoehtoja toimisto-, tuotanto- ja varastointikäyttöön.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila, Tuotantotila, Varastotila

Pinta-ala: 25

Varusteluettelo: Internet-yhteys, Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Runsaasti eri kokoisia tiloja sopimuksen mukaan alkaen 20 m2 €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana 3 kk:n irtisanomisajalla ja takuuvuokralla. Sähkön käytöstä sovitaan vuokranantajan kanssa erikseen. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Klondyke-talo, Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Klondyke-talo, Kumitehtaankatu 5

Postinumero:
04260

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Keskiviikko, 02.08.2017