Toimitila, Kauppakaari 15 / Oppipojankuja pohjakerros, 04200, Kerava

Heti vapaata ja edullista rakennuksen maanalaisessa pohjakerroksessa sijaitsevaa tilaa joko toimisto-, varasto- tai työtilaksi Keravan parhaimmalla liikepaikalla uutta Karuselli kauppakeskusta ja asuntoaluetta vastapäätä.

Tilojen koot ovat 133 ja 210 m2

Kiinteistö sijaitsee Keravan ydinkeskustan ja kävelykadun länsipäässä. Kävelymatka rautatieasemalle 500 m. Katutasolla sijaitsee mm. liivikauppa, pubi ja ravintola. Samalla kerroksella sijaitsee toimistoja ja hyvinvointipalveluiden vastaanottotiloja sekä toisessa päässä yökerho. Kellarikerroksessa on 123 m2 vapaata varastotilaa. Vieressä lyhytaikaista pysäköintitilaa, lähistöllä 200-600 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Välittömässä läheisyydessä toimii jo 43 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, kansainvälistymis-, asianajo- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Varastotila

Pinta-ala: 133

Varusteluettelo: Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan. €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrasopimus tehdään 3 kk:n vuokravakuudella ja erikseen sovittavilla voimassaolo- ja irtisanomisajoilla johtuen siitä, että kiinteistön tiloja tullaan tulevaisuudessa saneeraamaan. Sähkölasku kulutuksen mukaan. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Kauppakaari 15 / Oppipojankuja pohjakerros
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Kauppakaari 15 / Oppipojankuja pohjakerros

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Lauantai, 24.03.2018