Toimitila, Keskikatu 2, 2.krs, 04200, Kerava

Heti vapaa Keskikadun suuntaan ikkunallinen huone 11,5 m2 (pohjapiirroksessa huone numero 2).

Huoneessa on sinisävyinen muovimatto. Sisäänkäynti Keskikadulta pysäköintitalon portaikon kautta navigaattoriosoitteesta Keskikatu 2. Toimistokerroksen keskiaulan kautta on kulku kaikkiin sen ympärillä sijaitseviin toimistohuoneisiin (7 kpl) Yhteiskäytössä on erillinen keittiötila 13,5 m2 ja WC-tilat.

Tämä lukittava ja jäähdyttävällä keskusilmanvaihdolla varustettu huone on osa entisen Sampo-vakuutusyhtiön ja sittemmin Keravan poliisitalon toisessa kerroksessa olevaa toimistotilaa Paasikiven- ja Keskikadun kulmauksessa Osuuspankkia, Fenniaa ja Handelsbankenia vastapäätä. Viereisessä rakennuksessa on posti. Kävelymatka rautatieasemalle 300 m. Navigaattoriosoitteena Keskikatu 2, 04200 Kerava. Katutasossa sijaitsee mm. kampaamo, vanhojen tavaroiden myyntiliike ja pubi. Vieressä lyhytaikaista 30-60 min. pysäköintitilaa, lähistöllä 300-500 m:n etäisyydellä 2-24h pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Samalla kerroksella huoneessa 7 toimii jo 42 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, kansainvälistymis-, asianajo- ja tilitoimistopalveluita.

Samalla kerroksella on eri sopimuksella saatavana myös esim. esittely-, näyttely- ja neuvottelukäyttöön soveltuvaa täysin avointa keskiaulatilaa 20 m2 sekä huhtikuun lopussa vapautuva 22 m2:n toimistohuone 5. (kts. pohjapiirros)

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 12

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan. €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrasopimus tehdään kiinteistön nykyisen omistajan kanssa vuokravakuudella ja irtisanomisajalla toistaiseksi voimassa olevana. Sähkölasku on kiinteä 10 €/kk. Rakennuksen maanalaisessa pohjakerroksessa on vuokrattavissa eri sisäänkäynnillä olevat lukittavat varasto- ja työtilat 5 ja 57 m2. Niistä suurempi on varustettu vesipisteellä. Pohjapiirros on liitteenä. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Keskikatu 2, 2.krs
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Keskikatu 2, 2.krs

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Keskiviikko, 05.12.2018