Yritystontti, JÄSPILÄ Sementtitehtaankuja 3, 04260, Kerava

Sijainti

JÄSPILÄ Sementtitehtaankuja 3
04260 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
JÄSPILÄ Sementtitehtaankuja 3

Postinumero:
04260

Kaupunki:
Kerava

Jäspilän yritysalue sijaitsee Etelä-Keravalla keskeisellä paikalla Sinebrychoffin alueen vieressä. Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaa alle puolessa tunnissa. Keravan keskustaan on matkaa reilu 3 km. Rautatieasema sijaitsee aivan kaupungin ytimessä ja junamatka Keravalta Helsinkiin kestää nopeimmin vain 20 minuuttia. Ratayhteys on myös Savion rautatieasemalta, joka sijaitsee noin 500 metrin päässä. K-juna pysähtyy Saviolla ja junat kulkevat 10 min välein.
Keravalla on paljon elintarviketeollisuuden-, logistiikan ja teknologiateollisuuden yrityksiä. Näiden yritysten liiketoimintaa tukevia, työvoimavaltaisia tukitoimintoja tarvitaan alueelle lisää. Jäspilän eteläpuolella sijaitsee jo rakennettu Myllynummen yritysalue sekä Keravan uusin kasvava Kercan yritysalue, joten yritysten toimialaverkosto tulee olemaan hyvin laaja.
Kerava on osa Helsingin metropolialuetta, joka toimii veturina koko maamme taloudelle. Alueella asuu noin neljännes Suomen väestöstä ja potentiaalista ja osaavaa työvoimaa on siis saatavilla. Keravan työpaikkaomavaraisuus on noin 73%.

Kohteen tiedot

Pinta-ala: 2409

Rakennusoikeus: 1806

Kaavamerkintä: T-5

Kauppatapa: Myytävänä

Vuokrahinta: vuokrahinta 7% tontin myyntihinnasta

Myyntihinta: 75 eur/kem2 (rakennusoikeusneliö)

Muuta huomioitavaa: Tontille on tehty rakennettavuusselvitys vuonna 2015. Kairaukset ovat päättyneet noin 8 – 15 metrin syvyyteen. Pehmeistä ja kokoonpuristuvista savikerroksista johtuen raskaat rakenteet tulee perustaa paaluilla kiinteän pohjakerroksen varaan. Nämä käytettävissä olevat maaperätutkimukset ovat suuntaa antavia. Tontin omistaja suunnittelee perustamistavat sekä rakennusten että putkilinjojen että piha-alueiden osalta omiin pohjatutkimuksiin perustuen. Tontti voidaan yhdistää itäpuolen tontin kanssa, jolloin pinta-alaksi tulee 4907 m2.

Kuvat

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Pirjo Leino

Sähköposti:
pirjo.leino@kerava.fi

Puhelin:
0403182588

Julkaistu:
Perjantai, 18.01.2019