Yritystontti, Koivunoksa 17, 04200, Kerava

Sijainti

Koivunoksa 17
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Koivunoksa 17

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Yli-Kerava Koivunoksan yritysalue sijaitsee näkyvällä paikalla Lahden moottoritien (E75) vieressä noin 3,6 km päässä Keravan asemalta. Alueen vahvuutena on erinomainen sijainti vilkasliikenteisen nelostien vieressä. Koivunoksan sijainti tarjoaa luonnollisen näyteikkunan alueen yritystoiminnalle.
Lahden moottoritielle ei ole suoraa liittymää. Moottoritielle pääsee Vanhan Lahdentien kautta Koivulantien liittymästä joko pohjoisen tai etelän suunnasta. Matkaa pohjoiseen liittymään 10 noin 3,5 km ja eteläiseen Keravan liittymään 8 noin 4,5 km. Alue sopii hyvin logistiikalle, tuotanto- ja toimitilarakentamisen käyttöön.

Kohteen tiedot

Pinta-ala: 3200

Rakennusoikeus: 1600

Kaavamerkintä: KTY-12

Kauppatapa: Myytävänä

Vuokrahinta: Vuosivuokra 7% tontin myyntihinnasta

Myyntihinta: 75 eur/kem2(rakennusoikeusneliö)

Muuta huomioitavaa: Alueelle saa rakentaa toimistorakennuksia sekä ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuus- ja varastorakennuksia sekä niihin liittyviä näyttely- ja myyntitiloja. Korttelialueelle ei saa sijoittaa asuntoja eikä päivittäistavaramyymälää. Rakennukset on suunniteltava arkkitehtuuriltaan korkeatasoisiksi ja laadukkaiksi, erityisesti on kiinnitettävä huomiota Lahden moottoritien puoleiseen julkisivuun. Työtilat on suunniteltava siten, että sisämelutason ja tieliikenteen aiheuttaman ulkomelutason erotuksen tulee olla vähintään 45dBA.Lahden moottoritien länsipuolella sijaitsevan alueen rakennukset tulee rakentaa lähelle moottoritien puoleista tontin rajaa ja niiden tulee muodostaa mahdollisimman yhtenäinen muurimainen julkisivu (melumuuri). Lisäksi rakennusten väleihin tulee rakentaa melulta suojaavat aidat. Jätehuoltotilat on sijoitettava rakennuksiin tai yleisön kulkuteistä erotettuna katoksiin. Ulkona varastoitava tavara on peitettävä näkyvistä katoksin ja aitauksin. Alueen yritysten toiminta ei saa vahingoittaa pohjavesiä. Pysäköintialue on jaettava istutuksin. Tontille on varattava autopaikkoja seuraavasti: Liike- ja toimistotilat 1 ap / 50 k-m2 Teollisuustilat 1 ap/100 k-m2 Varastotilat 1 ap/250 k-m2

Liitteet

Kuvat

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Pirjo Leino

Sähköposti:
pirjo.leino@kerava.fi

Puhelin:
0403182588

Julkaistu:
Perjantai, 15.02.2019