Toimitila, Paasikivenkatu 1B, 2. krs, 04200, Kerava

Heti vapaa 1 huoneen, pienoiskeittiön ja WC:n käsittävä huoneisto, joka voidaan vuokrata joko kalustamattomana esim. toimistokäyttöön tai kalustettuna tilapäiseen asumiskäyttöön. Huoneiston ikkunat ovat rauhallisen Aurinkomäen suuntaan.

Samalla sisääntulokerroksella on 2 tilapäisessä asumis-/toimistokäytössä olevaa huoneistoa (100 ja 25 m2). Kävelymatka rautatieasemalle 300 m. Navigaattoriosoitteena Paasikivenkatu 1, 04200 Kerava, sisäänkäynti Aurinkomäen puolelta. Katutasossa sijaitsee mm. Fennia-vakuutusyhtiön asiakapslavelupiste, parturiliike, valokuvaamo ja Hesburger ravintola. Välittömässä läheisyydessä on Keravanaukio, kävelykatu toreineen ja erikoisliikkeineen sekä puistomainen Aurinkomäen ulkoilmakeskus. Kadun toisella puolella sijaitsee mm. kampaamo, pubi ja yrityspalvelukeskus sekä välittömässä läheisyydessä Osuuspankki ja Handelsbanken.

Vieressä lyhytaikaista 30-120 min. pysäköintitilaa, 200 m:n päässä pysäköintitalo ja lähistöllä 300-500 m:n etäisyydellä 2-24h pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Kadun toisella puolella toimii jo 42 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, asianajo-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 32

Varusteluettelo: Lämmitys, Vesi, Viemäri, WC

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan. €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrattavissa joko kalustamattomana tai kalustettuna toimisto- tai tilapäiseen asumiskäyttöön. Sähkömaksu 20 €/kk. Vesimaksu toimistokäytössä 30 €/kk.

Sijainti

Paasikivenkatu 1B, 2. krs
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Paasikivenkatu 1B, 2. krs

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Keskiviikko, 29.05.2019