Toimitila, Kauppakaari 8, 2. krs, 04200, Kerava

Heti vapaa ikkunaton, mutta kattoikkunavalaistuva toimistohuone 26m2 sekä lisäksi siihen liittyvänä 6 m2:n arkistototila Keravan liikekeskuksen 2. kerroksessa.

Tässä lukittavassa huoneessa on ruskeasävyinen laminaattilattia. Sisäänkäynti Kauppakaarelta Kulmakonditorian ja kiinalaisen ravintolan välisestä käytävästä portaikon tai esteettömästi hissin kautta toiseen kerrokseen navigaattoriosoitteessa Kauppakaari 8, 04200 Kerava.

Toimistokerroksen keskiaulan kautta on kulku kaikkiin sen ympärillä sijaitseviin toimistohuoneisiin (6 kpl), joissa toimii mm. musiikkikoulu ja hieroja. Yhteiskäytössä on erilliset keittiö- ja WC-tilat.

Kiinteistö sijaitsee Keravan ydinkeskustan keskeisimmällä paikalla entisessä Aleksintorin korttelissa ja sen välittömään läheisyyteen on syksyllä 2018 avautunut kauppakeskus Karuselli. Kävelymatka rautatieasemalle 400 m. Katutasossa sijaitsee mm. kiinalainen ravintola, pizzeria, kahvila ja kelloliike sekä vastapäätä kaupungintalo ja muita liikkeitä. Vieressä lyhytaikaista 0,5-2h pysäköintitilaa, lähistöllä 200-500 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Naapurikorttelissa toimii jo 42 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, asianajo-, toimitila-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 32

Varusteluettelo: Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan. €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrasopimus tehdään 2 kk:n vuokravakuudella ja irtisanomisajalla toistaiseksi voimassa olevana. Huoneesta on pääsy lukittavan välioven kautta yhteiskäytössä olevaan keittiötilaan.

Sijainti

Kauppakaari 8, 2. krs
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Kauppakaari 8, 2. krs

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Perjantai, 09.08.2019