Toimitila, Kuparisepänkatu 3 A 2, 2. krs, 04250, Kerava

Heti vapaa valoisa kahden huoneen, ison tupakeittiön ja WC-kylpyhuoneen kotitoimistohuoneisto Keravan aseman välittömässä läheisyydessä.

Huoneisto sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Alakerran toimistotiloissa toimii tilitoimisto ja palveluohjaus-/kohtaamispaikka.

Samalla kerroksella ja samasta pääsisäänkäynnistä on pääsy rakennuksen toisessa päädyssä sijaitsevaan vastaavan tasoiseen toimisto- ja asumiskäytössä olevaan 82 m2:n kokoiseen huoneistoon A3. Pihapiirissä on kaksi muuta asumiskäytössä olevaa rakennusta (talot B ja C).

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Lähistöllä toimii jo 43 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, asianajo-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 69

Varusteluettelo: Lämmitys, Vesi, Viemäri, WC

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan. €/vuosi

Muu lisätieto: Huoneisto voidaan vuokrata myös kalustettuna kotitoimisto- tai ryhmäasumiskäyttöön. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana 2 kk:n irtisanomis- ja vuokravakuusajalla. Sähkö- ja vesimaksut sopimuksen mukaan.

Sijainti

Kuparisepänkatu 3 A 2, 2. krs
04250 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Kuparisepänkatu 3 A 2, 2. krs

Postinumero:
04250

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Keskiviikko, 13.11.2019