Toimitila, Kauppakaari 15, 2. krs, 04200, Kerava

Heti vapaa Kauppakaarelle päin toisessa kerroksessa sijaitseva pääosa liikehuoneistoa L 10 42 m2 Keravan parhaimmalla liikepaikalla uutta Karuselli kauppakeskusta ja asuntoaluetta vastapäätä.

Vierekkäisillä huoneilla on yhteiskäytössä sosiaalitilat.

Kiinteistö sijaitsee Keravan ydinkeskustan ja kävelykadun länsipäässä. Kävelymatka rautatieasemalle 500 m. Katutasolla sijaitsee mm. liivikauppa, pubi ja ravintola. Samalla kerroksella sijaitsee toimistoja ja hyvinvointipalveluiden vastaanottotiloja sekä toisessa päässä yökerho. Kellarikerroksessa on 133 ja 210 m2 vapaata varasto-/toimitilaa. Vieressä lyhytaikaista pysäköintitilaa, lähistöllä 200-600 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu hyvin esim. toimisto-, asiakaspalvelu- tai vastaanottokäyttöön sekä esim. hyvinvointipalveluita tarjoavalle asiakaspalveluyritykselle, jolle on tärkeää helppo tavoitettavuus, vuokran edullisuus sekä uuden kauppa- ja asuntokeskuksen läheisyydessä liikkuvat ja asuvat suuret asiakas- ja asukasvirrat.
Välittömässä läheisyydessä toimii jo 43 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, kansainvälistymis-, asianajo- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Liiketila, Toimistotila

Pinta-ala: 42

Varusteluettelo: Lämmitys, Sosiaalitilat, Vesi, Viemäri, WC

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan. €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrasopimus tehdään 3 kk:n vuokravakuudella ja erikseen sovittavilla voimassaolo- ja irtisanomisajoilla johtuen siitä, että kiinteistön tiloja tullaan tulevaisuudessa saneeraamaan. Sähkölasku kulutuksen mukaan. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Kauppakaari 15, 2. krs
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Kauppakaari 15, 2. krs

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Maanantai, 02.12.2019