Toimitila, Paasikivenkatu 6 / Keskikatu 2, 2. krs, 04200, Kerava

Heti vapaa ikkunaton, mutta naapurihuoneesta kattoikkunavalaistuva huone 22m2 (pohjapiirroksessa huone numero 5).

Huone on vuokrattavissa vaihtoehtoisesti joko tyhjänä tai kalustettuna astiastoineen neuvottelu- tai esittelyhuoneeksi.

Huoneessa on harmaasävyinen kivilaattalattia. Sisäänkäynti Keskikadulta pysäköintitalon portaikon kautta navigaattoriosoitteesta Keskikatu 2, 04200 Kerava. Toimistokerroksen keskiaulan kautta on kulku kaikkiin sen ympärillä sijaitseviin toimistohuoneisiin (7 kpl) Yhteiskäytössä on erillinen keittiötila 13,5 m2 ja WC-tilat.

Tämä lukittava ja jäähdyttävällä keskusilmanvaihdolla varustettu huone on osa entisen Sampo-vakuutusyhtiön ja sittemmin Keravan poliisitalon toisessa kerroksessa olevaa toimistotilaa Paasikiven- ja Keskikadun kulmauksessa Osuuspankkia, Remaxia ja Handelsbankenia vastapäätä. Kävelymatka rautatieasemalle 300 m. Katutasossa sijaitsee mm. kampaamo ja pubi. Vieressä lyhytaikaista 0,5-2h pysäköintitilaa, lähistöllä 300-500 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Samalla kerroksella toimii huoneessa 7 jo 44 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, kansainvälistymis- asianajo- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 22

Varusteluettelo: Ilmastointi, Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan. €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrasopimus tehdään 2 kk:n vuokravakuudella ja irtisanomisajalla toistaiseksi voimassa olevana. Sähkölasku on 10 €/kk + alv. Rakennuksen maanalaisessa pohjakerroksessa on vuokrattavissa eri sisäänkäynnillä olevat varastotilat 5 ja 57 m2. Pohjapiirros on liitteenä. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Paasikivenkatu 6 / Keskikatu 2, 2. krs
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Paasikivenkatu 6 / Keskikatu 2, 2. krs

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Keskiviikko, 12.02.2020