Toimitila, Asemanaukio 7 / Ilmattarentie / Veturiaukio, 04200, Kerava

Heti vapaat Keravan asemaseudun keskeisellä paikalla ns. Volmarin talon 2. kerroksessa 11 m2:n ja 18 m2:n toimistotilat T 29 ja T 30.
Länteen päin Ikkunalliset tilat on yhdistetty toisiinsa liukuovella, joka mahdollistaa myös tilojen erilliskäytön odotustilana tms. kahden eri toimijan välillä edellyttäen, että äänten ”läpikuuluvuus ei olisi ongelma. Tilaan T 29 kuulu oma minikeittiö. Sisäänkäynti on rakennuksen Asemanaukion puoleisesta portaikosta Ilmattarentieltä toisen kerroksen eteiskäytävään. Vaihtoehtoiset toiset sisäänkäynnit ovat Paasikivenkadun ja Veturiaukion puoleisista portaikoista.

Tilat soveltuvat monenlaisiin käyttöihin, esim. toimisto-, työ- tai vastaanottotiloiksi.
Rakennuksen 1. kerroksessa on ravintoloita, R-kioski ja myymälätiloja.

Kävelymatka rautatieasemalle, bussiterminaalille ja taksiasemalle n. 100 m. Vieressä lyhytaikaista 30-60 min. pysäköintitilaa, Lähistöllä 100-200 m:n etäisyydellä 2-24h maksuttomia kattamattomia pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia sekä myös maksullinen katettu pysäköintitalo. Rakennuksen välittömässä läheisyydessä on monipuolista pienyritys- ja myymälätoimintaa.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. 300 m:n päässä toimii jo 44 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, asianajo-, toimitila-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 29

Varusteluettelo: Lämmitys, Vesi, Viemäri

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Sähköstä kiinteä kk-korvaus 12,40 €/kk/toimitila sis alv. Sijainti-/pohjapiirros on liitteenä. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Asemanaukio 7 / Ilmattarentie / Veturiaukio
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Asemanaukio 7 / Ilmattarentie / Veturiaukio

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Torstai, 30.04.2020