Toimitila, Paasikivenkatu 6, 2. krs, 04200, Kerava

Heti vapaa Paasikivenkadulle päin panoraamaikkunainen toisen kerroksen työtila 17 m2.

Huoneessa on harmaasävyinen kivilaattalattia. Sisäänkäynti Paasikivenkadulta kampaamo La Boutiq kautta kierreportaita toiseen kerrokseen. Navigaattoriosoitteena Paasikivenkatu 6, 04200 Kerava. Yhteiskäytössä samalla kerroksella toimijoiden kanssa on erilliset pienoiskeittiö- ja WC-tilat. Samalla kerroksella toimii muita hyvinvointi- ja kauneudenhoitoalan yrityksiä.

Tämä ikkunallisilla kevytseinillä ja jäähdyttävällä keskusilmanvaihdolla varustettu työtila on osa entisen Sampo-vakuutusyhtiön ja sittemmin Keravan poliisitalon toisessa kerroksessa olevaa myymälätilaa Paasikivenkadun varrella. Kävelymatka rautatieasemalle 300 m. Katutasossa sijaitsee kampaamo, pubi ja vanhan tavaran kauppa. Vieressä lyhytaikaista 0,5-2h pysäköintitilaa, lähistöllä 300-500 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Kävelymatka rautatieasemalle, bussiterminaalille ja taksiasemalle n. 100 m. Vieressä lyhytaikaista 30-60 min. pysäköintitilaa, Lähistöllä 100-200 m:n etäisyydellä 2-24h maksuttomia kattamattomia pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia sekä myös maksullinen katettu pysäköintitalo. Rakennuksen välittömässä läheisyydessä on monipuolista pienyritys- ja myymälätoimintaa.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Samassa kiinteistössä toimii jo 44 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, asianajo-, toimitila-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 17

Varusteluettelo: Ilmastointi, Lämmitys, Näyteikkuna

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Sähköstä ja vedestä kiinteä kk-korvaus 24,80 €/kk/työtila sis alv. Samalla kerroksella on myös heti vapaana n. 10m2:n ikkunaton työtila, jossa on aiemmin toiminut mm. hieroja. Myöskin samalla kerroksella vapautuu toinen 17 m2:n ikkunaton työtila, jossa on viimeksi toiminut hieroja. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Paasikivenkatu 6, 2. krs
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Paasikivenkatu 6, 2. krs

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Torstai, 30.04.2020