Toimitila, Veturiaukio / Paasikivenkatu / Ilmattarentie / Asemanaukio 7, 04200, Kerava

Heti vapaa Keravan asemaseudun keskeisellä paikalla ns. Volmarin talon 2. kerroksessa sijaitseva pohjoiseen päin ikkunallinen 17 m2:n toimistotila T 21.

Sisäänkäynti on rakennuksen Veturiaukion puoleisesta portaikosta toisen kerroksen eteiskäytävään. Vaihtoehtoiset toiset sisäänkäynnit ovat Paasikivenkadun ja Ilmattarentien puoleisista portaikoista.

Tilat soveltuvat monenlaiseen käyttöön, esim. toimisto-, työ- tai vastaanottotiloiksi.
Rakennuksen 1. kerroksessa on ravintoloita, R-kioski ja myymälätiloja.

Kävelymatka rautatieasemalle, bussiterminaalille ja taksiasemalle n. 100 m. Vieressä lyhytaikaista 30-60 min. pysäköintitilaa, Lähistöllä 100-200 m:n etäisyydellä 2-24h maksuttomia kattamattomia pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia sekä myös maksullinen katettu pysäköintitalo. Rakennuksen välittömässä läheisyydessä on monipuolista pienyritys- ja myymälätoimintaa.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. 300 m:n päässä toimii jo 44 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, asianajo-, toimitila-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 17

Varusteluettelo: Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Sähköstä kiinteä kk-korvaus 12,40 €/kk sis alv. Sijainti-/pohjapiirros on liitteenä. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Veturiaukio / Paasikivenkatu / Ilmattarentie / Asemanaukio 7
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Veturiaukio / Paasikivenkatu / Ilmattarentie / Asemanaukio 7

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Torstai, 30.04.2020