Yritystontti, Koivunoksa TONTTI 3, 04200, Kerava

Sijainti

Koivunoksa TONTTI 3
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Koivunoksa TONTTI 3

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

SIJAINTI
Kerava on pieni, kompaktinkokoinen viherkaupunki, jossa sekä luonto että palvelut ovat käden ulottuvilla. Liikenteellisesti sijainti on mitä parhain. Kaupungin läpi kulkevat päärata sekä Vanha Lahden tie 140 ja Lahden moottoritie E75. Helsingin keskustaan, Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaa alle puolessa tunnissa. Rautatieasema sijaitsee kaupungin ytimessä ja junamatka Keravalta Helsinkiin kestää nopeimmin vain 20 minuuttia. Kerava on osa Helsingin metropolialuetta, joka toimii veturina koko maamme taloudelle.
YLEISTÄ
Koivunoksan yritysalue sijaitsee Pohjois-Keravalla noin 3,7 km päässä keskustasta moottoritien kupeessa lähellä Tuusulan rajaa. Lahden moottoritielle ei ole suoraa liittymää. Moottoritielle pääsee Vanhan Lahdentien kautta Koivulantien liittymästä joko pohjoisen tai etelän suunnasta. Matkaa pohjoiseen liittymään 10 noin 3,5 km ja eteläiseen Keravan liittymään 8 noin 4,5 km. Alue sopii hyvin logistiikalle, tuotanto- ja toimitilarakentamisen käyttöön.
Keravalla päätöksenteko on joustavaa ja nopeaa ja yhteistyö vilkasta kaupungin ja yritysten välillä.

Kohteen tiedot

Pinta-ala: 4558

Rakennusoikeus: 2279

Kaavamerkintä: KTY-22

Kauppatapa: Myytävänä

Vuokrahinta: vuosivuokra 7% tontin myyntihinnasta

Myyntihinta: 75 eur/kem2(rakennusoikeusneliö)

Muuta huomioitavaa: Alueelle saa rakentaa toimistorakennuksia sekä ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuus- ja varastorakennuksia. Pääkäyttötarkoitusta palvelevia näyttely- ja myymälätiloja saa olla enintään 20 % toteutettavasta rakennusoikeudesta. Korttelialueelle ei saa sijoittaa asuntoja eikä päivittäistavaramyymälää. Rakennukset on suunniteltava arkkitehtuuriltaan korkeatasoisiksi ja laadukkaiksi, erityisesti on kiinnitettävä huomiota Lahden moottoritien puoleiseen julkisivuun. Työtilat on suunniteltava siten, että sisämelutason ja tieliikenteen aiheuttaman ulkomelutason erotuksen tulee olla vähintään 45dBA. Lahden moottoritien länsipuolella sijaitsevan alueen rakennukset tulee rakentaa lähelle moottoritien puoleista tontin rajaa ja niiden tulee muodostaa mahdollisimman yhtenäinen muurimainen julkisivu (melumuuri). Lisäksi rakennusten väleihin tulee rakentaa melulta suojaavat aidat. Jätehuoltotilat on sijoitettava rakennuksiin tai yleisön kulkuteistä erotettuna katoksiin. Ulkona varastoitava tavara on peitettävä näkyvistä katoksin ja aitauksin. Alueen yritysten toiminta ei saa vahingoittaa pohjavesiä. Pysäköintialue on jaettava istutuksin.

Kuvat

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Tiina Hartman

Sähköposti:
tiina.hartman@kerava.fi

Puhelin:
0403182356

Julkaistu:
Perjantai, 12.06.2020