Yritystontti, Posliinitehtaankatu 6, 04260, Kerava

Sijainti

Posliinitehtaankatu 6
04260 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Posliinitehtaankatu 6

Postinumero:
04260

Kaupunki:
Kerava

SIJAINTI
Kerava on pieni, kompaktinkokoinen viherkaupunki, jossa sekä luonto että palvelut ovat käden ulottuvilla. Liikenteellisesti sijainti on mitä parhain. Kaupungin läpi kulkevat päärata sekä Vanha Lahden tie 140 ja Lahden moottoritie E75. Helsingin keskustaan, Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaa alle puolessa tunnissa. Rautatieasema sijaitsee kaupungin ytimessä ja junamatka Keravalta Helsinkiin kestää nopeimmin vain 20 minuuttia. Kerava on osa Helsingin metropolialuetta, joka toimii veturina koko maamme taloudelle.
YLEISTÄ
Vuorelan yritysalue sijaitsee Etelä-Keravalla Jäspilässä noin 3 km päässä keskustasta Sinebrychoffin länsipuolella. Ratayhteys on Savion asemalta, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä. K-juna pysähtyy Saviolla 1.6 alkaen 10 min välein.
Keravalla on paljon elintarviketeollisuuden-, logistiikan ja teknologiateollisuuden yrityksiä. Vuorelan eteläpuolella sijaitsee jo rakennettu Myllynummen yritysalue sekä uusin Kercan yritysalue, joten yritysten toimialaverkosto on hyvin laaja. Keravalla päätöksenteko on joustavaa ja nopeaa ja yhteistyö vilkasta kaupungin ja yritysten välillä.

Kohteen tiedot

Pinta-ala: 10476

Rakennusoikeus: 5238

Kaavamerkintä: KTY-18

Kauppatapa: Myytävänä

Vuokrahinta: 7% tontin myyntihinnasta

Myyntihinta: 75 eur/kem2 (rakenusoikeusneliö)

Muuta huomioitavaa: Kaavamerkintä KTY-18 tarkoittaa liike- ja toimistorakennusten sekä ympäristöhäiriötä aiheuttamattomien teollisuusrakennusten korttelialuetta. Alueella saa toteuttaa rakennettavasta kerrosalasta enintään 15% teollisuuden pääkäyttötarkoitukseen liittyviä liike- ja myymälätiloja. Korttelialueelle ei saa sijoittaa päivittäistavaramyymälää. Tontin rajoittuessa Alikeravantiehen tai Kumitehtaankatuun, kadulle näkyvät rakennukset on suunniteltava julkisivuiltaan kaupunkikuvallisesti korkeatasoisiksi. Kumitehtaankadulle näkyvät rakennukset on sovitettava ulkoasultaan Kumitehtaan kulttuurimaisemaan. Julkisivumateriaalina on käytettävä historialliseen ympäristöönsä soveltuvaa kaupunkikuvallisesti korkeatasoista materiaalia. Tonttia voidaan tarvittaessa mitoittaa yrityksen tarpeiden mukaan.

Kuvat

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Tiina Hartman

Sähköposti:
tiina.hartman@kerava.fi

Puhelin:
0403182356

Julkaistu:
Torstai, 07.01.2021