Toimitila, Asemanaukio 2, 2. krs., 04200, Kerava

Toukokuun alusta vapautuva Keravan asemaseudun keskeisellä paikalla ns. Pohjanheimon talon 2. kerroksessa sijaitseva n. 15 m2:n toimistotila D.

Tilassa on ikkuna länsisuuntaan. Sisäänkäynti on rakennuksen pohjoisen puoleisesta portaikosta toisen kerroksen eteisaulaan.

Tila soveltuu monenlaiseen käyttöön, esim. toimisto- tai vastaanottotilaksi. Toimistosiiven yhteiset WC-ja keittiötilat ovat portaikon yläpään eteisaulassa yhteiskäytössä.

Rakennuksen 1. kerroksessa on ravintolatila, 2. kerroksessa yökerho ja koilliskulmassa terassilla varustettu baari ja suoraan alapuolella luoteiskulmassa kahvila. Yläkerrassa rakennuksen 3. kerroksessa on erikseen vuokrattava sauna- ja kokoustila, jonne on sisäänkäynti samasta porrasaulasta.

Kävelymatka rautatieasemalle, bussiterminaalille ja taksiasemalle n. 50 m. Vieressä lyhytaikaista 60 min. pysäköintitilaa, Lähistöllä 100-200 m:n etäisyydellä 2-24h maksuttomia kattamattomia pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia sekä myös maksullinen katettu pysäköintitalo. Rakennuksen välittömässä läheisyydessä on muutama lounasravintola ja kahvila sekä monipuolista pienyritystoimintaa.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 15

Varusteluettelo: Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana 2 kk:n irtisanomisajalla ja takuuvuokralla. Sähkön käytöstä sovitaan vuokranantajan kanssa erikseen. Sijainti-/pohjapiirros on liitteenä. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Asemanaukio 2, 2. krs.
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Asemanaukio 2, 2. krs.

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Tiistai, 23.03.2021