Toimitila, Palopellonkatu 1, 04250, Kerava

Heti vapaa, 153 m2:n valoisa ja siisti toimistotila, rauhallisissa ja viihtyisissä toimitiloissa Keravan Jaakkolan alueella. Toimistotila sijaitsee omassa rauhassaan rakennuksen länsipäädyssä 2. kerroksessa ja siihen on porraskäytävästä oma sisäänkäynti. Tila vuokrataan kokonaisena toimistohuoneistona yhdelle toimijalle.

Toimistotilassa on 6 kpl erikokoisia toimistohuoneita, taukotila, 2 kpl wc:tä (joista toisessa suihku), 2 kpl varastoa, siivouskomero ja sisääntuloaula.

Toimistohuoneiden useat ikkunat, vaalea valko-harmaa väritys ja korkealle nouseva viisto katto tekevät huoneista valoisat ja viihtyisät. Huoneiden koko vaihtelee 10 m2 – 19 m2:n välillä (ks. pohjapiirros) joten niitä on helppo sisustaa esim. toimistohuoneiksi tai neuvotteluhuoneiksi, yrityksen tarpeiden mukaan.

Iso ja avara taukotila sijaitsee toimiston keskellä. Taukotilan yhdellä seinällä sijaitsee keittiö, jonka varusteluun kuuluu astianpesukone, jääkaappi, liesi/uuni ja kaappitilaa.

Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto.

Sisäänkäynti 2. kerroksessa sijaitseviin toimistotiloihin on rakennuksen eteläpuolelta ja sisäänkäynnin edessä olevalla pysäköintialueella voit pysäköidä maksutta.

Lähialueelta löytyy sekä lounasravintoloita että ruokakauppoja. Keravan rautatieasemalta on noin kilometrin kävelymatka.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 153

Varusteluettelo: Lämmitys, Vesi, WC

Kauppatapa: Vuokrattavana

Muu lisätieto: Vuokrahinta: 1490€/kk + ALV 24% Lämmitys ja vesi kuuluvat hintaan. Vuokralainen tekee itse oman sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa. Näyttö sopimuksen mukaan. Soita ja sovi aika: 040 540 1454 / Hakala

Sijainti

Palopellonkatu 1
04250 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Palopellonkatu 1

Postinumero:
04250

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Hakala Seija

Sähköposti:
seija.hakala@simplestyle.fi

Puhelin:
0405401454

Julkaistu:
Maanantai, 28.06.2021