Toimitila, Keskikatu 2, 2. krs, 04200, Kerava

Heti vapaa Keskikadun suuntaan ikkunallinen huone 17 m2 (pohjapiirroksessa huone numero 1).

Huoneessa on sinisävyinen muovimatto. Sisäänkäynti Keskikadulta pysäköintitalon portaikon kautta navigaattoriosoitteesta Keskikatu 2. Toimistokerroksen keskiaulan kautta on kulku kaikkiin sen ympärillä sijaitseviin toimistohuoneisiin (7 kpl) Yhteiskäytössä on erillinen keittiötila 13,5 m2 ja WC-tilat.

Tämä lukittava ja jäähdyttävällä keskusilmanvaihdolla varustettu huone on osa entisen Sampo-vakuutusyhtiön ja sittemmin Keravan poliisitalon toisessa kerroksessa olevaa toimistotilaa Paasikiven- ja Keskikadun kulmauksessa Osuuspankkia, Fenniaa ja Handelsbankenia vastapäätä. Kävelymatka rautatieasemalle 300 m. Katutasossa sijaitsee mm. kampaamo ja pubi. Vieressä lyhytaikaista 0,5-2h pysäköintitilaa, lähistöllä 300-500 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Samassa kiinteistössä toimii jo 44 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, asianajo-, toimitila-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Rakennuksen kolmannessa kerroksessa sijaitseva viiden toimistohuoneen kattohuoneisto 80 m2 on vuokrattavissa joko kokonaan tai huone kerrallaan ja siellä on myös yhteiskäyttöön soveltuvat aula- WC- ja pienoiskeittiötilat.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 17

Varusteluettelo: Ilmastointi, Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Vuokrasopimus tehdään 2 kk:n vuokravakuudella ja irtisanomisajalla toistaiseksi voimassa olevana. Sähkölasku on 12,40 €/kk sis. alv. Rakennuksen maanalaisessa pohjakerroksessa on vuokrattavissa eri sisäänkäynnillä olevat varastotilat 5 ja 57 m2. Pohjapiirros on liitteenä. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Keskikatu 2, 2. krs
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Keskikatu 2, 2. krs

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Perjantai, 23.07.2021