Toimitila, Keskikatu 2 / Paasikivenkatu 6, 2. krs, 04200, Kerava

Heti vapaa Keskikadun ja Paasikivenkadun suuntiin ikkunallinen ja Keskikadun suuntaan parvekkeellinen kulmahuone 19 m2 (pohjapiirroksessa huone numero 3).

Tämä edullinen huone soveltuu erinomaisesti esim. toimisto- tai vastaanottokäyttöön.

Huoneessa on sinisävyinen muovimatto. Sisäänkäynti Keskikadulta pysäköintitalon portaikon kautta navigaattoriosoitteesta Keskikatu 2.

Toimistokerroksen keskiaulan kautta on kulku kaikkiin sen ympärillä sijaitseviin toimistohuoneisiin (7 kpl) Yhteiskäytössä on erillinen keittiötila 13,5 m2 ja WC-tilat.

Tämä lukittava ja jäähdyttävällä keskusilmanvaihdolla varustettu huone osa entisen Sampo-vakuutusyhtiön ja sittemmin Keravan poliisitalon toisessa kerroksessa olevaa toimistotilaa Paasikiven- ja Keskikadun kulmauksessa Osuuspankkia, Remaxia ja Handelsbankenia vastapäätä. Kävelymatka rautatieasemalle 300 m. Katutasossa sijaitsee mm. kampaamo ja pub.

Vieressä lyhytaikaista 30-120 min. pysäköintitilaa, 200 m:n päässä pysäköintitalo ja lähistöllä 300-500 m:n etäisyydellä 2-24h pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Samalla kerroksella toimii huoneessa 7 jo 44 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, kansainvälistymis- asianajo- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 19

Varusteluettelo: Ilmastointi, Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Sähkömaksu on kiinteä 12,40 €/kk sis. alv Rakennuksen maanalaisessa pohjakerroksessa on vuokrattavissa eri sisäänkäynnillä olevat lukittavat varasto- ja työtilat 5 ja 57 m2. Niistä suurempi on varustettu vesipisteellä. Pohjapiirros on liitteenä. Näyttö sopimuksen mukaan 0400 351 362 / Kari Leisma.

Sijainti

Keskikatu 2 / Paasikivenkatu 6, 2. krs
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Keskikatu 2 / Paasikivenkatu 6, 2. krs

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Torstai, 05.08.2021