Toimitila, Aleksis Kiven tie 1 / Kauppakaari 8, 04200, Kerava

Heti vapaa Aleksis-Kivenkadulle päin ikkunallinen toimistohuone 18m2 Keravan liikekeskuksen 2. kerroksessa navigaattoriosoitteessa Kauppakaari 8, 04200 Kerava.

Tässä lukittavassa huoneessa on ruskeasävyinen laminaattilattia. Sisäänkäynti Kauppakaarelta Kulmakonditorian ja Kiinalaisen ravintolan välisestä käytävästä portaikon tai esteettömästi hissin kautta toiseen kerrokseen navigaattoriosoitteessa Kauppakaari 8, 04200 Kerava. Toimistokerroksen keskiaulan kautta on kulku kaikkiin sen ympärillä sijaitseviin toimistohuoneisiin (6 kpl), joista osassa toimii mm. musiikkikoulu. Yhteiskäytössä on erilliset keittiö- ja WC-tilat.

Kiinteistö sijaitsee Keravan ydinkeskustan keskeisimmällä paikalla kauppakeskus Karusellin vieressä, joka tuo kortteliin suuret asiakasvirrat.

Kävelymatka rautatieasemalle 400 m. Katutasossa sijaitsee mm. kiinalainen ravintola, pizzeria, kahvila ja sekä vastapäätä kaupungintalo ja muita liikkeitä. Vieressä lyhytaikaista 0,5-2h pysäköintitilaa, lähistöllä 200-500 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Naapurikorttelissa toimii jo 46 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, asianajo-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 18

Varusteluettelo: Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Sovi esittelystä puh. 0400 351 362.

Sijainti

Aleksis Kiven tie 1 / Kauppakaari 8
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Aleksis Kiven tie 1 / Kauppakaari 8

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Tiistai, 16.08.2022