Toimitila, Kultasepänkatu 5 B 19, 2. kerros, 04250, Kerava

Heti vapaa hyväkuntoinen keskialueen toimisto-/työtila 23 m2 Keravan keskipisteessä kaupungin virastotalon välittömässä läheisyydessä (pohjapiirroksessa neuvottelutila 18). Tilassa on kolme lasiseinää, jotka tuovat avaruuden ja valoisuuden tunnetta ja ne ovat tarvittaessa verhoiltavissa. Tila soveltuu hyvin esim. esittely-, vastaanotto- tai toimistotilaksi. Yhteiskäytössä on tilan välittömässä läheisyydessä kalustettu tuloaula/odotustila, pienoiskeittiö ja WC-tilat.

Sisäänkäynti joko Sampolankaarelta tai suoraan Kultasepänkadun puoleisesta pysäköintitalosta, jossa on sekä 4 tunnin lyhytaikaisia että vuokrattavia pitkäaikaispysäköintipaikkoja.

Etäisyys Keravan asemakeskukseen 400m.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Radan toisella puolella toimii jo 46 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, asianajo-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila, Tuotantotila, Varastotila

Pinta-ala: 23

Varusteluettelo: Ilmastointi, Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Samalla kerroksella on vuokrattavissa myös tämän tilan seinän takana oleva pohjapiirroksessa nimellä "Kopio/Arkisto" oleva 16 m2:n tila nro 19. Sovi esittelystä 0400 351 362.

Sijainti

Kultasepänkatu 5 B 19, 2. kerros
04250 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Kultasepänkatu 5 B 19, 2. kerros

Postinumero:
04250

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Tiistai, 16.08.2022