Toimitila, Kultasepänkatu 5 B 19, 2. kerros, 04250, Kerava

Heti vapaa hyväkuntoinen keskialueen toimisto-/työtila 16 m2 Keravan keskipisteessä kaupungin virastotalon välittömässä läheisyydessä (pohjapiirroksessa Kopio/Arkisto 19). Tilaan on kaksi sisäänkäyntiovea (suoraan eteiskäytävästä ja toimistohuoneiston käytävältä) sekä ikkuna toimistotilan käytävälle. Tila soveltuu hyvin esim. työ-, vastaanotto- tai toimistotilaksi. Yhteiskäytössä on tilan välittömässä läheisyydessä kalustettu tuloaula/odotustila, pienoiskeittiö ja WC-tilat.

Sisäänkäynti joko Sampolankaarelta tai suoraan Kultasepänkadun puoleisesta pysäköintitalosta, jossa on sekä 4 tunnin lyhytaikaisia että vuokrattavia pitkäaikaispysäköintipaikkoja.

Etäisyys Keravan asemakeskukseen 400m.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Radan toisella puolella toimii jo 46 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, toimitila-, asianajo-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila, Tuotantotila, Varastotila

Pinta-ala: 16

Varusteluettelo: Ilmastointi, Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Samalla kerroksella on vuokrattavissa myös tämän tilan seinän takana oleva pohjapiirroksessa nimellä "Neuvottelutila" oleva 23 m2:n tila nro 18. Sovi esittelystä 0400 351 362.

Sijainti

Kultasepänkatu 5 B 19, 2. kerros
04250 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Kultasepänkatu 5 B 19, 2. kerros

Postinumero:
04250

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Tiistai, 16.08.2022