Toimitila, Keskikatu 2 / Paasikivenkatu 6, 04200, Kerava

Heti vapaa Keskikadun suuntaan ikkunallinen huone 17 m2 (pohjapiirroksessa huone numero 1).

Huoneessa on sinisävyinen muovimatto. Sisäänkäynti Keskikadulta pysäköintitalon portaikon kautta navigaattoriosoitteesta Keskikatu 2. Toimistokerroksen keskiaulan kautta on kulku kaikkiin sen ympärillä sijaitseviin toimistohuoneisiin (7 kpl) Yhteiskäytössä on erillinen keittiötila 13,5 m2 ja WC-tilat.

Tämä lukittava ja jäähdyttävällä keskusilmanvaihdolla varustettu huone on osa entisen Sampo-vakuutusyhtiön ja sittemmin Keravan poliisitalon toisessa kerroksessa olevaa toimistotilaa Paasikiven- ja Keskikadun kulmauksessa Osuuspankkia, Fenniaa ja Handelsbankenia vastapäätä. Kävelymatka rautatieasemalle 300 m. Katutasossa sijaitsee mm. kampaamo ja oluthuone. Vieressä lyhytaikaista 0,5-2h pysäköintitilaa, lähistöllä 300-500 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Samassa kiinteistössä toimii jo 46 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, asianajo-, toimitila-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 17

Varusteluettelo: Ilmastointi, Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Pohjapiirros on liitteenä. Sovi näytöstä 0400 351 362.

Sijainti

Keskikatu 2 / Paasikivenkatu 6
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Keskikatu 2 / Paasikivenkatu 6

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Tiistai, 16.08.2022