Toimitila, Paasikivenkatu 6, 04200, Kerava

Heti vapaat Paasikivenkadulle päin panoraamaikkunainen toisen kerroksen työhuone 17 m2 sekä toinen samalla kerroksella oleva ikkunaton 17 m2:n työhuone.

Huoneissa on harmaasävyinen kivilaattalattia. Sisäänkäynti Paasikivenkadulta kampaamo La Boutiq kautta kierreportaita toiseen kerrokseen. Navigaattoriosoitteena Paasikivenkatu 6, 04200 Kerava. Yhteiskäytössä samalla kerroksella toimijoiden kanssa on erilliset pienoiskeittiö- ja WC-tilat. Samalla kerroksella toimii hyvinvointi- ja kauneudenhoitoalan yrityksiä.

Tämä ikkunallisilla kevytseinillä ja jäähdyttävällä keskusilmanvaihdolla varustettu työtila on osa entisen Sampo-vakuutusyhtiön ja sittemmin Keravan poliisitalon toisessa kerroksessa olevaa myymälätilaa Paasikivenkadun varrella. Kävelymatka rautatieasemalle 300 m. Katutasossa sijaitsee kampaamo, pubi ja vanhan tavaran kauppa. Vieressä lyhytaikaista 0,5-2h pysäköintitilaa, lähistöllä 300-500 m:n etäisyydellä 2-24h ulkopysäköintimahdollisuuksia ja pysäköintitaloja.

Kävelymatka rautatieasemalle, bussiterminaalille ja taksiasemalle n. 100 m. Vieressä lyhytaikaista 30-60 min. pysäköintitilaa, Lähistöllä 100-200 m:n etäisyydellä 2-24h maksuttomia kattamattomia pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia sekä myös maksullinen katettu pysäköintitalo. Rakennuksen välittömässä läheisyydessä on monipuolista pienyritys- ja myymälätoimintaa.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. Samassa kiinteistössä toimii jo 45 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, asianajo-, toimitila-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Liiketila

Pinta-ala: 17

Varusteluettelo: Ilmastointi, Lämmitys, Näyteikkuna

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Sovi esittelystä 0400 351 362.

Sijainti

Paasikivenkatu 6
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Paasikivenkatu 6

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Tiistai, 16.08.2022