Toimitila, Paasikivenkatu 11 - Ilmattarentie 1, 04200, Kerava

Lokakuussa vapautuva Keravan asemaseudun keskeisellä paikalla ns. Volmarin talon 2. kerroksessa sijaitseva 22 m2:n toimistotila T 22.

Tilassa on ikkunat länsisuuntaan. Rakennuksen toiseen kerrokseen on kolme sisäänkäyntiä, joko Asemanaukion, Paasikivenkadun tai Veturiaukion puoleisesta portaikosta toisen kerroksen eteiskäytävään.

Veturiaukion puoleisesta sisäänkäynnistä on myös esteetön hissiyhteys toimistokerrokselle.

Tila soveltuu monenlaiseen käyttöön, esim. toimisto-, työ- tai vastaanottotilaksi. Asiakkaiden odotusaula on näkö- ja kuuloyhteyden päässä toimitilan sisäänkäynnistä mahdollistaen esim. odottavien asiakkaiden sisäänkutsumisen. Toimistokerroksen yhteiset WC-tilat ovat eteiskäytävän varrella.

Rakennuksen 1. kerroksessa on ravintoloita, R-kioski ja myymälätiloja.
.
Kävelymatka rautatieasemalle, bussiterminaalille ja taksiasemalle n. 100 m. Vieressä lyhytaikaista 30-60 min. pysäköintitilaa, Lähistöllä 100-200 m:n etäisyydellä 2-24h maksuttomia kattamattomia pitkäaikaispysäköintimahdollisuuksia sekä myös maksullinen katettu pysäköintitalo. Rakennuksen välittömässä läheisyydessä on monipuolista pienyritys- ja myymälätoimintaa.

Keravan keskeisimmällä paikalla oleva tila soveltuu niin kokeneelle kuin myös aloittavalle yritykselle. 300 m:n päässä toimii jo 45 vuoden kokemuksellaan Keski-Uudenmaan Business Forum ry ja Pronics Oy Ltd:n Yritysneuvolan yrityspalvelukeskus, joka tarjoaa kokemuksellaan ja asiantuntemuksellaan yksityisiä yrityspalvelu-, yritysneuvonta-, yrityskehitys-, yritysvalmennus- ja yrityshautomopalveluita sisältäen asiantuntijoidensa toteuttamana myös yritystoiminnan omistajanvaihdos-, rahoitus-, asianajo-, toimitila-, kansainvälistymis- ja tilitoimistopalveluita.

Kohteen tiedot

Toimitilatyyppi: Toimistotila

Pinta-ala: 22

Varusteluettelo: Lämmitys

Kauppatapa: Vuokrattavana

Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan €/vuosi

Muu lisätieto: Sovi näytöstä 0400 351 362.

Sijainti

Paasikivenkatu 11 - Ilmattarentie 1
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Paasikivenkatu 11 - Ilmattarentie 1

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
Kari Leisma

Sähköposti:
kari.leisma@businessforum98.fi

Puhelin:
0400351362

Julkaistu:
Perjantai, 19.08.2022