Yritystontti, Alikerava Lammaskallionkatu 4 B, 04200, Kerava

Sijainti

Alikerava Lammaskallionkatu 4 B
04200 Kerava
Suomi
FI

Katuosoite:
Alikerava Lammaskallionkatu 4 B

Postinumero:
04200

Kaupunki:
Kerava

Lammaskallionkatu sijaitsee Alikeravalla keskeisellä paikalla Tokmannin ja vanhan paloaseman välissä. Keravan keskustaan on matkaa reilut 3 km. Rautatieasema sijaitsee aivan kaupungin ytimessä ja junamatka Keravalta Helsinkiin kestää vain 20 minuuttia. Ratayhteys on myös Savion rautatieseisakkeen kautta.Liittymä Lahden moottoritielle (E75) on kivenheiton päässä ja matka Vuosaaren satamaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle sujuu alle puolessa tunnissa.

Keravalla on paljon elintarviketeollisuuden-, logistiikan ja teknologiateollisuuden yrityksiä. Näiden yritysten liiketoimintaa tukevia, työvoimavaltaisia tukitoimintoja tarvitaan alueelle lisää. Lammaskallionkadun eteläpuolelle sijaitsevat jo rakennetut Jäspilän ja Myllynummen yritysalueet sekä Kercan yritysalue, jonne on jo sijoittunut useita yrityksiä. Yritysten toimialaverkosto on Alikeravalla hyvin laaja.

Kerava on osa Helsingin metropolialuetta, joka toimii veturina koko maamme taloudelle. Alueella asuu noin neljännes Suomen väestöstä ja potentiaalista ja osaavaa työvoimaa on siis saatavilla. Keravan työpaikkaomavaraisuus on lähes 73 %.

Kohteen tiedot

Pinta-ala: 3191

Rakennusoikeus: 2393

Kaavamerkintä: KM-7

Kauppatapa: Myytävänä

Vuokrahinta: vuosivuokra 7% tontin myyntihinnasta

Myyntihinta: 200 eur/rakennusoikeusneliö k-m2

Muuta huomioitavaa: Tontti kuuluu liikerakennusten korttelialueeseen, jolle saa sijoittaa vähittäiskaupan suuryksikön. Alueelle ei saa sijoittaa päivittäistavarakaupan tai elintarvikkeiden myymälätiloja. Rakennusoikeudesta saa käyttää enintään 25% toimistorakentamiseen. Ulkovarastointi on kielletty. Tontti voidaan myös pillkkoa kahteen osaan, jolloin tonttien koot ovat 1141m2 (rakennusoikeus 855 m2) ja 2050 m2 (rakennusoikeus 1537 m2). Keravalla on myös maan edullisimmat sähkönsiirtohinnat, koska osinko jaetaan käyttäjille edullisen energian muodossa. Asiakkaan on myös mahdollisuus ostaa puhtaalla puulla tuotettua biosähköä. Vesi- ja jätevesiliittymämaksujen osalta olemme kilpailukykyisiä. Seudullinen yritysneuvontapalvelupiste sijaitsee Keravalla ja se tarkoittaa sitä, että sekä aloittavien että jo toiminnassa olevien yrittäjien neuvontapalvelut ovat yrittäjille maksuttomia.

Kuvat

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö

Nimi:
yrityspalvelupäällikkö Pirjo Leino

Sähköposti:
pirjo.leino@kerava.fi

Puhelin:
0403182588

Julkaistu:
Maanantai, 24.02.2014